Lincoln Town Car

Een Lincoln Town Car als Trouwauto?
Lincoln Town Car Klik voor vergroting

Aanbieder

Hans Classic Cars

Bekijk alle Trouwauto's van Hans Classic Cars op WaarVindJeWat.nl
Klik hier »


Omschrijving Lincoln Town Car

Deze Lincoln stretch limo is één van de langste limo's van Nederland en is 9,5 meter lang. Deze speciale exotische limo is van alle denkbare luxe voorzien, zoals:

- leren bekleding
- airco moonroof
- spiegelplafond met sterrenhemel
- video, dvd, televisie, cd
- zeer uitgebreide bar met speciale spiegelverlichting

Als je echt schitterend voor wil komen rijden dan is dit de meest geweldige auto om dat te doen. In lengte verschilt deze limo niet veel met een stadsbus. De uitstraling verschilt des te meer; die is ronduit schokkend. Super stretched limo staat voor voor zeer verlengde limousine.

Natuurlijk is deze limo niet alleen geschikt voor trouwerijen , maar ook voor feesten , jubilee vip vervoer gala en noem maar op. Er kunnen 8 personen in deze stretched limo, wat betekent, dat als er iets te vieren is, je zo'n auto met z'n achten kunt huren, wat zeer voordelig is.

De limo is natuurlijk geblindeerd en voorzien van donkere ramen , als je gezien wilt worden overdag moet je de ramen maar openzetten, 's avonds met de sfeerverlichting aan ben je wel zichtbaar.

Ook voor verhuur voor trouwerijen zijn we zeker zeer voordelig met deze limousine!

Kosten :
€ 70,- per uur, inclusief chauffeur en de brandstof, maar met een minimum van € 295,- (ex. 6 % BTW). Boven de 125 km worden er extra benzinekosten in rekening gebracht.

Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. Vrijwel alle auto's kunnen van een thulen slinger met zijden bloemen worden voorzien. Ook heeft iedere auto een royale witte paraplu tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden.

Opties bij deze Trouwauto

Audio installatie, Lederen bekleding, Met Chauffeur


Uitgebreid Zoeken

Merk


Kleur


Bouwjaar


Provincie


Altijd meer dan 250 Trouwauto's te huur in Nederland

Ford Mustang Trouwauto verhuur Porsche  356 Hummer H3 Mini Classic mini trouwauto verhuur Ford Mustang Trouwauto verhuur